
В елітному ресторані Китаю продають десерт із фекалій слона
У ресторані високого класу в Шанхаї представлені неординарні страви з тропічних лісів, серед яких є десерт, виготовлений з переробленого слонячого гною. Відвідувачі можуть скуштувати низку інноваційних страв, таких як листя дерев, кубики льоду в медовій глазурі, а також десерт під назвою Квіти, який містить основу зі слонячого гною, трав’яні парфуми, фруктовий джем, квітковий пилок і медовий сорбет. Ця трапеза обійдеться відвідувачам у 3888 юанів (550 доларів) за обід із 15 стравами на тему тропічних лісів. Хоча слонячий гній часто використовується у виробництві різних продуктів, включаючи папір, невідомо, чи відповідають десерти зі слонячого гною стандартам безпеки харчування, навіть після дезінфекції.